Live

NOUTĂȚI

Miley Cyrus a lansat albumul „Endless Summer Vacation”. Ascultă toate piesele aici!

 Miley Cyrus a lansat albumul „Endless Summer Vacation”. Ascultă toate piesele aici!

Albumul de studio „Endless Summer Vacation” e cel de-al optulea album al cântăreței Miley Cyrus și conține 12 piese.


Single-ul principal e „Flowers”, cel mai mare hit din cariera artistei. Probabil că și tu ai fredonat această piesă, în trafic, la duș sau ai pus un story în care ai vrut să-i transmiți cuiva mesajul „I can buy myself flowers”.

Miley Cyrus a împărțit albumul în două părți: „AM” și „PM”.

„Pentru mine, AM reprezintă orele dimineții, în care există o energie anume, sentimentul de noi posibilități, pentru că urmează o nouă zi. Partea PM indică orele nopții, când îți simți toate slăbiciunile, unde totul e întunecat, dar totodată are o strălucire aparte. În Los Angeles există o anumită energie noaptea, când simți că toate problemele ies la suprafață și asta e ceea ce m-a inspirat.”, a spus Miley Cyrus într-o postare pe contul ei de Instagram.


Albumul conține și o piesă în colaborare cu Sia


Pe lângă hitul care a cucerit lumea, „Flowers”, noul album conține și piesa „River”, al doilea single din acest proiect, dar și piese în colaborare cu alți artiști: „Thousand Miles”, în colaborare cu Brandi Carlile și „Muddy Feet”, în colaborare cu Sia. Celelalte piese din album sunt: „Jaded”, „Rose Colored Lenses”, „You”, „Handstand”, „Violet Chemistry”, „Wildcard”, „Island” și „Wonder Woman”.

„Endless Summer Vacation” a fost înregistrat în LA şi produs de către Greg Kurstin, Kid Harpoon, Mike WiLL Made-It şi Tyler Johnson.

Ascultă aici toate piesele din noul album al artistei Miley Cyrus!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate