Live

NOUTĂȚI

Mihai Morar prezintă fainsisimplu.ro: E cel mai „eu” proiect al meu!

Mihai Morar prezintă fainsisimplu.ro: E cel mai „eu” proiect al meu!
Fain & Simplu, club pentru minte, trup și suflet. E cel mai „eu” proiect al meu. Sper să devină cel mai „eu” loc al tău, spune Mihai Morar. Ideea proiectului a pornit ca un mood board personal pe Instagram și s-a transformat în platforma de comunicare fainsisimplu.ro. Mihai a dezvoltat totul în jurul statement-ului „Club pentru minte, trup și sfulet”, iar în centrul acestei construcții stă podcastul săptămânal.

Fain & Simplu, podcast. Conține conversații cu invitați din diverse domenii de interes (muzică, sport, nutriție, business, digital, media, digital, coaching) care, plecând de la povestea personală, pot oferi un exemplu motivațional sau inspirațional. „Primul om viral” din România e primul invitat al lui Mihai Morar la podcastul „Fain & Simplu”. Matei Dima e sincer, e onest, muncește cu pasiune și e dedicat 100% proiectelor în care e implicat, fie că e vorba de regie și producție de filme sau de online. Are un mindset american când e vorba de eșec, ceea ce îl face să meargă înainte. E vizionar și are un plan bine pus la punct când pornește la drum. Spune că e generos din egoism, dar acest podcast îl arată drept un altruist care atrage exact energia bună pe care el o raspândește în jur. Poți urmări primul episod pe YouTube și pe platformele cunoscute de streaming digital.


Fain & Simplu, radio. Aici te așteaptă un playlist cu vibe pozitiv, care îți va însoți activitățile zilnice, fiind construit ca un radio fără pauze clasice de publicitate și fără cântece în heavy rotation. Specificul muzical al radioului este în zona de lounge și chill music. Radio Fain & Simplu poate fi ascultat 24/24 pe www.fainsisimplu.ro.

Fain & Simplu, newsletter. Vizitează site-ul și nu uita să te abonezi la newsletter! Așa te poți asigura că vei primi săptămânal, pe lângă episodul de podcast, un editorial scris de Mihai Morar, precum și alte recomandări din zona „club pentru minte, trup și suflet”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate