Live

NOUTĂȚI

Mihai Morar, despre piesa nouă din Torpedou: „Ține minte piesa asta!”

Mihai Morar, despre piesa nouă din Torpedou: „Ține minte piesa asta!”
„Ține minte piesa asta!”, asta a spus Mihai Morar înainte să difuzeze în Morning ZU „Sweet but Psycho”, piesa de astăzi din Torpedoul lui Morar. Lansată de Ava Max anul acesta în august, „Sweet but Psycho” a strâns deja peste 25 de milioane de vizualizări pe Youtube. Mai mult decât atât, să nu uităm că piesa a fost Number 1 în Norvegia, Finlanda, Danemarca, Estonia, Germania, Belgia, Suedia și Scoția.



Cine este Ava Max? 
 
La 24 de ani și mai puțin de 1 an de la lansarea primului ei single, „My way”, Ava Max se laudă cu statutul de artist internațional. Acest „Sweet but Psycho”, al treilea din cariera de până acum, a plasat-o în Liga mare a artiștilor internaționali, în Liga artiștilor care au piese Number 1 în topuri de muzică din Europa.  

Hai să vedem ce alte piese mai avem de ascultat în Torpedoul lui Morar: 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate