Live

NOUTĂȚI

Markus Schulz, Smiley și Paul Damixie au lansat varianta de festival a piesei „The Dreamers”

Markus Schulz, Smiley și Paul Damixie au lansat varianta de festival a piesei „The Dreamers”
Printre colaborările neașteptate din cariera lui Smiley se numără și cea cu dj-ul și producătorul Markus Schulz. Piesa lor se numește „The Dreamers”, iar varianta remixată de Paul Damixie poate fi cu ușurință imnul oricărui festival de muzică dance.

Remxiul este proaspăt lansat și poate fi ascultat aici:


„The Dreamers” este o piesă foarte specială pentru mine pentru că atunci când am scris versurile ne-am gândit la acel sentiment nostalgic despre perioada în care eram tineri și nu aveam nicio grijă. Tot ce trăiam era un vis. Îmi amintesc că eram visători și inocenți și nu aveam nimic altceva decât visuri și era îndeajuns. Eram fericiți și apreciam lucrurile marunte”, mărturisește Markus Schulz.

„E prima mea colaborare pe o piesă trance și mă bucur mult că e cu Markus Schulz, care e un artist desăvârșit-complet și complex. #TheDreamers descrie experiențele frumoase, visurile și dorințele trăite cu intensitate. Lui Paul i-a plăcut piesa și l-a inspirat să facă un remix. A păstrat cât mai mult din original, dar i-a dat un vibe dance, în stilul lui caracteristic”, adaugă Smiley.

Iată și piesa în variantă originală:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate