Live

NOUTĂȚI

Mark Zuckerberg introduce un abonament pentru bifa albastră de pe Facebook și Instagram

 Mark Zuckerberg introduce un abonament pentru bifa albastră de pe Facebook și Instagram

Știi vorba aceea,  „Nimic nu e gratis, totul se plătește”? Meta introduce un abonament lunar pentru cei care vor faimoasa bifă albastră.

 
Mark Zuckerberg a anunţat că Meta va implementa o taxă lunară pentru bifa albastră de pe Facebook și Instagram. Acesta s-a inspirat de la Elon Musk, patronul platformei Twitter.

„Săptămâna aceasta începem să implementăm Meta Verified - un serviciu pe bază de abonament care vă va permite să aveți contul verificat cu ID guvernamental, să obțineți o bifă albastră, să primiți protecție în plus față de alte conturi care vă fură identitatea și să primiți acces direct la customer support. Această nouă componentă are ca scop creșterea autenticității și securității pe platformele noastre.”, a anunțat Mark Zuckerberg pe pagina lui de Facebook. 

Meta Verified poate fi cumpărat cu 11,99 dolari pe lună pe web și cu 14,99 dolari pe lună pe iOS.

Acesta se va lansa pentru prima dată în Australia și Noua Zeelandă, iar în curând vor urma și alte țări.

Utilizator ca utilizator, dar bifa e pe bani. Tu ai plăti această sumă pentru bifa albastră?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate