Live

NOUTĂȚI

Mandinga vine la tine acasă. Ia-ți biletul pentru primul concert online al trupei!

Mandinga vine la tine acasă. Ia-ți biletul pentru primul concert online al trupei!
Mandinga vine la tine acasă într-un concert latino online, pe care îl poți asculta chiar din sufragerie. Trupa susține în premieră un concert 100% live care poate fi urmărit online în toată lumea. Evenimentul are loc pe duminică, 28 iunie, de la ora 21:00, pe platforma digitală www.vstage.ro. Biletele sunt disponibile acum pe www.iabilet.ro.„Este primul concert online pe care o să îl facem și suntem super entuziasmați! Întotdeauna avem emoții înainte de concert, iar de data asta o să fie și mai special fiindcă publicul nu o să fie fizic cu noi. O să dăm tot pentru a le transmite oamenilor un vibe bun, chiar dacă este o perioadă mai grea. Mandinga nu se oprește și încercăm să aducem cât mai multă bucurie în stilul nostru caracteristic. Sper că lumea o să rezoneze cu noi și vom putea vibra la unison. Obiectivul nostru este să aducem muzica, voia bună și relaxarea în casele tuturor, să ne distrăm, să cântăm și să dansăm împreună! Ne este foarte dor de scenă și abia așteptăm acest concert”, declară solista trupei, Isasi B.

Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe Isasi B., care în 2013 a participat la „Vocea Spaniei", în 2016 la „Vocea României", iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Colegii ei de trupă sunt muzicieni foarte talentați și împreună pun în scenă unul dintre cele mai distractive show-uri live.

Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Nina Sincera”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (ft. Muneer), „Hello” (ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit publicul la nivel internațional.


Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate