Live

NOUTĂȚI

Maluma se laudă cu 7 nominalizări la Premiile Grammy Latine

Maluma se laudă cu 7 nominalizări la Premiile Grammy Latine
La doar 23 de ani, Maluma este una din senzațiile muzicii latino la momentul actual. A colaborat cu Shakira și Ricky Martin pentru „Chantaje” și „Vente Pa’Ca”, hituri care au depășit un miliard de vizualizări pe YouTube și se laudă cu un album de debut care a rupt toate topurile. Aceste realizări i-au adus lui Maluma 7 nominalizări la următoarea  gală a Premiilor Grammy Latine.  Artistul este nominalizat de 3 ori la categoriile "Record Of The Year" și „Song of The Year" pentru piesele “Chantaje”, „Vente Pa’Ca” , "Felices Los 4. “Chantaje” este reprezentată și la categoria „Best Urban Fusion/Performance”.

Artistul columbian a declarant că îți dorește să cucerească și industria muzicală americană, iar pentru asta, este hotărât compună piese și în limba engleză, nu doar în spaniolă.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate