Live

NOUTĂȚI

Liviu Teodorescu se pregătește pentru primul concert din carieră

Liviu Teodorescu se pregătește pentru primul concert din carieră
După ce a lansat piesa ”Lista de păcate”, artistul se pregătește de concert. Al lui, evident, și mai ales primul din carieră. „Este primul meu concert pe bilete, am emoții uriașe. Nu e un simplu concert, e povestea mea de când am început și până azi. Mă simt super expus când mă gândesc la data de 24 aprilie, pentru că tot ce se va întâmpla va fi autentic și sincer. Dar nu am nimic de pierdut. Concertul „Lista de Păcate” e o confesiune. Am ales scena de la Nottara pentru că e prima sală de spectacol în care am fost vreodată. Tata lucra în teatru când eram copil și mă mai lua cu el la repetiții, acolo. O să fie multă energie, dar și emoție, asta e clar”, a declarat Liviu.
Nu uităm că Liviu Teodorescu a lansat, de curând, împreună cu Killa Fonic piesa „Lista de păcate” care are, deja, aproape 2 milioane de vizualizări.

„Lista de păcate”, aici!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate