Live

NOUTĂȚI

Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai, unde apare și soția lui

 Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai, unde apare și soția lui

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Dubai.

 
Melodia „M-ai mințit” este compusă de către Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de către George Emanuel Călin.
 
„Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe parte de producție și cred că piesa "M-ai mințit" este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locatii superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să vă prindă!”, a declarat Liviu Teodorescu.
 
 
Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.
 
Filmarile au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică, 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf ți mult peste; la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți aluneca pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înalțime sau poți avea experiența unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Desert în Campul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată. 
 

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. 
 
În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. 
 
În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesa „Muzele”, printre alte proiecte si colaborări. 
 
Anul acesta, Liviu Teodorescu a lansat piesele „Mi-am pierdut răbdarea”, „Am nevoie de tine” și „Tot eu”, iar în vară a lansat proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate