Live

NOUTĂȚI

Lady Gaga a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar 2019

Lady Gaga a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar 2019
Lady Gaga a început anul cu dreptul. Artista a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar. Pe 25 februarie 2019 vom afla dacă va câștiga titlurile „Cea mai bună actriță în rol principal” și „Cel mai bun cântec original”. Ambele nominalizări sunt strâns legate de prestația artistei în „A Star is Born”, film în care joacă alături de Bradley Cooper.

Piesa „Shallow” este marele hit de pe coloana sonoră a acestui film și poate fi „Cel mai bun cântec original”. Melodia a fost compusă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt. Pentru interpretarea personajului Ally, „domnișoara” Gaga se numără pentru prima dată printre numele mari care au șansa să câștige premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”.


Până află cine vor fi câștigătorii premiilor Oscar, îți dăm ocazia să mai dai un play hitului „Shallow”. Ca fapt divers, este unul dintre favoritele lui Mihai Morar și îl poți asculta în playlist-ul lui de pe YouTube, #TorpedoulLuiMorar.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate