Live

NOUTĂȚI

Karmen colaborează cu artistul francez, Scridge, pentru a lansa o nouă melodie cu versuri în limba engleză - "808"

Karmen colaborează cu artistul francez, Scridge, pentru a lansa o nouă melodie cu versuri în limba engleză - "808"

Karmen, cunoscută pentru hiturile sale precum "Lock My Hips", "Play Me", și Scridge, artistul francez de origine marocană, recunoscut pentru succesul său cu piesa "Samira", aduc o combinație unică de stiluri muzicale și personalități artistice distincte.

 
Melodia "808" se concentrează pe tema încrederii în sine și a determinării de a-ți atinge obiectivele, iar versurile te încurajează să-ți depășești limitele și să fii învingător în orice situație. 

Karmen a declarat: "Sunt foarte entuziasmată să lucrez cu Scridge la această piesă. Suntem doi artiști cu viziuni muzicale diferite, dar care ne-am unit pentru a aduce ceva special publicului nostru. «808» este o piesă care ne reprezintă în totalitate și sperăm să inspire și să încurajeze ascultătorii să-și urmeze visurile și să lupte pentru ceea ce le dor."
 
Scridge a adăugat: "Este o plăcere să colaborez cu Karmen, care este o artistă talentată și inspirațională. «808» este o piesă care aduce un mix unic de sunete și energie. Suntem nerăbdători să o împărtășim cu fanii și să vedem cum aceasta le va afecta emoțiile și le va stârni pasiunea."

 
Piesa "808" este însoțită de un videoclip captivant, care completează experiența auditivă și aduce povestea piesei la viață printr-o estetică vizuală impresionantă. Videoclipul, regizat de QUBA, este un spectacol vizual de culori și mișcare. Urmărește-l aici!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate