Live

NOUTĂȚI

Justin Bieber a primit interdicție în China și a anulat viitoarele concerte

Justin Bieber a primit interdicție în China și a anulat viitoarele concerte
Justin Bieber a primit interdicție din partea Biroului Culturii din Beijing de a concerta în China. Artistul nu este văzut cu ochi buni de către oficialii chinezi. Biebs a fost acuzat de comportament neadecvat, încă din 2013, când a provocat diverse neplăceri publicului din China. Bieber nu este singurul artist interzis pe teritoriul chinez. Oasis, Lady Gaga sau Maroon 5 se află și ei pe lista neagră alături de Justin.

Totodată, cântăreţul canadian Justin Bieber a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni, în cadrul turneului” Purpose World”. Motivația oficială:” circumstanţe neprevăzute”. Până când aflăm mai multe, dă-i play celei mai recente colaborări cu David Guetta.



Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate