Live

NOUTĂȚI

Iuliana Beregoi lansează piesă nouă și se pregătește de concert

Iuliana Beregoi lansează piesă nouă și se pregătește de concert
Prima adolescentă care susține un concert la Sala Palatului. Cum suna asta?

Vorbim despre Iuliana Beregoi, puștoaica de 14 ani, care are deja peste 400.000 de abonați pe Youtube. „Concertul de la Sala Palatului este un vis pentru mine care se va îndeplini pe 10 iunie. Sunt extrem de nerăbdătoare, abia aștept să mă întâlnesc cu toți cei care vor veni acolo. Cred că o sa plâng de fericire”, a declarat artista.
 
În altă ordine de idei, Iulia Beregoi vine acum cu un single nou. Vorbim despre piesa „Kontrol”. „Este despre generația noastră. Mesajul piesei este unul motivațional prin care am dorit să le transmit tinerilor că trebuie să fie ei înșiși și să nu apeleze la schimbări doar pentru că cei din jurul lor spun asta”, a declarat Iuliana.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate