Live

NOUTĂȚI

Irina Rimes a lansat albumul „Pastila”. Ascultă-l aici!

Irina Rimes a lansat albumul „Pastila”. Ascultă-l aici!
„Pastila” este numele celui mai recent album pe care Irina Rimes l-a scos din „laboratorul” ei muzical. Materialul cuprinde 10 piese și este inspirat din viața artistei.

„Când am început să scriu pentru pastila, nu știam de unde s-o iau și cum să o dau, îmi imaginam că trebuie sa pun pe hârtie toate frustrările și toate adevărurile realității mele, dar intr-un mod liric, ca să nu ma pierd pe mine, totusi. Am scris pe texte vechi, am scris texte noi, acum nu le mai deosebesc, fac toate parte din mine așa cum sunt mainile, ochii, părul, gândurile.. toate sunt ale mele, toate adunate sunt eu. Am comis-o iar, am dat din casă, altfel nu pot sa exist. Sper că vă place și sper că oamenii cu care am lucrat la acest album sunt mândri de mine” declară Irina Rimes.

Printre cele 10 piese incluse pe album, vei găsi colaborări cu Amuly, Bruja și NANE. Dacă pornești playlist-ul de mai jos, vei descoperi un sound nou, cu influențe trap și hip-hop.  Proiectul Irinei vine pe fondul unor schimbări prin care artista a trecut în ultima vreme: „M-am tuns. M-am schimbat. Albumul acesta m-a schimbat.

Noi l-am ascultat în întregime și nu sună rău deloc. Dă-i play și convinge-te!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate