Live

NOUTĂȚI

Instagram testează o nouă funcție: „Take a Break”

Instagram testează o nouă funcție: „Take a Break”
Din momentul în care ne trezim și până adormim, suntem cu telefonul în mână. Așa că let’s „Take a Break”!
 
Aplicația Instagram își respectă promisiunea de a oferi utilizatorilor un mediu de activitate cât mai sănătos. Directorul acestei platforme, Adam Mosseri, a anunțat că a început să testeze funcția „Take a Break”. Noua funcție permite utilizatorilor să ia o pauză de la Instagram, după ce au petrecut un anumit timp în aplicație, stabilit chiar de aceștia: 10, 20 sau 30 de minute.
 
După timpul setat de utilizatori, aceștia primesc un reminder pentru a lua o pauză, dar și idei despre ce ar putea să facă în acel timp, cum ar fi îndeplinirea unui task de pe lista lor sau ascultarea unei piese relaxante. 
 
„Să sprijinim starea de bine a oamenilor este o prioritate pentru noi, iar oferirea de modalități prin care ei își pot gestiona timpul într-un mod productiv este lucrul prin care începem să îndeplinim acest obiectiv. De abia aștept să analizez rezultatele testelor, să aduc îmbunătățiri și să lansez această funcție în decembrie.”, anunță Adam Mosseri, pe pagina lui de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Mosseri (@mosseri)


 


Prin urmare, compania Instagram plănuiește să lanseze funcția „Take a Break” în luna decembrie 2021, iar dacă testările decurg bine, aceasta va fi disponibilă pentru toți urmăritorii într-o lună sau două. Tu cât timp petreci pe Instagram? 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate