Live

NOUTĂȚI

INNA a lansat albumul „Heartbreaker”. Ascultă-l aici!

INNA a lansat albumul „Heartbreaker”. Ascultă-l aici!
Inna a petrecut 3 săptămâni alături de echipa ei în Dance Queen’s House, timp în care a înregistrat noul album, „Heartbreaker”. Materialul conține 10 piese în limba engleză și este disponibil pe Youtube, urmând ca pe 4 decembrie să fie lansat pe toate platformele de streaming. pe toată perioada înregistrărilor, Inna a publicat pe vloggul ei scurte episoade despre cele mai tari momente petrecute cu echipa și prietenii ei. Se pare că inspirația a venit la pachet cu experimente culinare, sesiuni de make-up, provocări, momente distractive și alte detalii care descriu foarte bine viața de artist.
 
Acum te invităm să pornești playlist-ul de mai jos și să te bucuri de noul album. Care dintre cele 10 piese crezi că are șanse să devină hit?


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate