Live

NOUTĂȚI

Grasu XXL și Guess Who te așteaptă la concertul de lansare al albumului „În Labirint”

Grasu XXL și Guess Who te așteaptă la concertul de lansare al albumului „În Labirint”
Grasu XXL și Guess Who sunt cele mai hot nume în acest moment în hip-hop-ul românesc. Și asta pe bună dreptate! Cei doi tocmai au lansat un albumul „În Labirint”, piesele noi rup pe YouTube, iar în câteva zile vor prezenta tot materialul într-un mare concert. Evenimentul va avea avea loc pe 12 octombrie 2018 la Arenele Romane, București. Accesul se face începând cu ora 20:00, iar bilete și alte informații găsești aici: bilete.inlabirint.ro.

Uite cum sună „În Labirint”!



La concert vei asculta piese de pe noul album, dar și o mulțime dintre piesele la care știi deja toate refrenele. Mai mult, Grasu XXL și Guess Who promit și un show de lumini împresionant care să transforme toată experiența într-una de pus în cât mai multe story-uri pe Insta! Hai, ne vedem în fața scenei!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate