Live

NOUTĂȚI

Forza ZU 2018: Ce concerte asculți și ce film vezi, astăzi, în prima seară la Iași

Forza ZU 2018: Ce concerte asculți și ce film vezi, astăzi, în prima seară la Iași
24 mai. Prima zi de Forza ZU 2018.

Începută în... forță cu Artiz - zona de arta urbana și Bucateria - zona de street food, ziua de joi îți aduce în grădina de la Palas și prima serie de concerte și primul film. Pe cine asculți și de la ce oră, vei afla mai jos, unde îți vom spune și care este pelicula pentru care să-ți rezervi această seară, cu începere de la ora 22:00. Valeria Stoica, Mark Stam și The Mono Jacks sunt artiștii pe care îi poți asculta în această seară de la 18:00 până la 22:00.







În plus, fiecare seară de Forza ZU 2018 îți aduce și câteo vizionare de film. În seara asta, „Beauty and the Beast” o adaptare după muzicalul „Frumoasa și bestia” (1994) cu Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian McKellen și Emma Thompson.




Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș! Harta evenimentului:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate