Live

NOUTĂȚI

Felicitări, Smiley! Artistul va deveni tătic

Felicitări, Smiley! Artistul va deveni tătic
Smiley este în culmea fericirii. După o relație de trei ani, Smiley și iubita lui, Gina Pistol, vor deveni părinți.

„Noi acum înseamnă trei!”
 
Într-un video publicat pe canalul său de YouTube, Smiley a dat cărțile pe față și a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața lui. 

„A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un „Acasă” al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu. Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje!”, a scris artistul pe pagina personală de Facebook.
 
Ce doi au dezvăluit şi sexul copilului: va fi fetiţă. 
 
„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a spus Gina Pistol. 
 
Dă play mai jos și ascultă cea mai sinceră declarație de dragoste! Felicitări, simpaticilor! :)
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate