Live

NOUTĂȚI

Feli, ZUper mesaj motivațional pentru fani

Feli, ZUper mesaj motivațional pentru fani
Felicia Donose, cunoscută sub numele de scenă Feli, este una dintre cele mai iubite artiste din România.
 
"Feli din Poveste" ne-a cucerit inimile încă din vremurile când lupta cu toate forțele pentru "Vocea României". 

Cu o voce impresionantă și cu o ambiție de fier, artista a demonstrat că își merită locul în topul celor mai buni soliști din România.

De-a lungul timpului, Feli a lansat ZUper hituri care au ajuns fix la inimile fanilor. 

După succesul nebun cu ”Va urma” și cu ”Creioane colorate”, Feli a dat lovitura cu #piesamonstru a verii, "Când răsare soarele".

Feli, ZUper mesaj motivațional pentru fani
 
Recent, Feli a noastră a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj motivational.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martie 2016 "Fiecare din noi porneste in viata cu un vis, are in minte o destinatie pe care o urmareste cu pasiune si daruire. Stim cu totii insa, ca drumul nu este intotdeauna lin. De multe ori trebuie sa ne invingem temerile, sa gasim in noi curajul si vointa de a accepta ca pe parcurs ne putem lovi si de esecuri. Ce nu trebuie sa uitam, indiferent de punctul in care ne aflam, e sa ducem visul mai departe, lasand mereu loc de <<Va urma>>. "- scriam eu la sfarsitul lunii martie 2016. Am scris piesa Va urma cu baietii la studio intr-o perioada in care, cumva, viata mea in plan personal avea sa se schimbe aproape total. Am suferit, am plans, m-am infuriat, m-am frustrat, am judecat, M-AM judecat, am socat ca am indraznit sa renunt la oameni de care m-am despartit inca iubindu-i dar cu hotararea luata deja de a avea grija de mine intr-un punct in care iubirea de sine era egala cu zero. Am ranit, m-am ranit dar dupa tot ce am trait atunci am invatat ca Nu stii cum te duce viata, unde te va purta, ca oricat ar parea ea de grea, tu stii destinatia si vei ajunge la ea! Ca la sfarsit va conta sa lasi loc de VA URMA! Sa fii bun cu tine si sa intelegi, asa cum spun dintotdeauna, ca tu ai deja trasat drumul spre tine inca de sus din Ceruri! Sa nu te judeci cand se inchid capitole si se deschid altele! Asta e frumusetea vietii! Te invata lectii frumoase, uneori dureroase, care te ajuta sa cresti. Nu inseamna egoism sa te intorci spre tine. Inseamna ca iti dai voie sa infloresti si sa ajuti celelalte flori din jurul tau sa creasca sanatos, colorat si frumos!❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste #gratefulFriday

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on


"Fiecare din noi pornește în viață cu un vis , are în minte o destinație pe care o urmărește cu pasiune și dăruire. Știm cu toții însă, că drumul nu este întotdeauna lin. De multe ori trebuie să ne învingem temerile, să găsim în noi curajul și voință de a accepta că pe parcurs ne putem lovi și de eșecuri. Ce nu trebuie să uităm , indiferent de punctul în care ne aflăm , e să ducem visul mai departe, lăsând mereu loc de << Va urmă >>. "- scriam eu la sfârșitul lunii martie 2016.

Am scris piesa Va urmă cu băieții la studio într -o perioada în care , cumva, viață mea în plan personal avea să se schimbe aproape total. Am suferit, am plâns, m-am înfuriat, m-am frustrat, am judecat, M-AM judecat, am șocat că am îndrăznit să renunț la oameni de care m-am despărțit încă iubindu-i dar cu hotărârea luată deja de a avea grijă de mine într -un punct în care iubirea de sine era egală cu zero. Am rănit, m-am rănit, dar după tot ce am trăit atunci am învățat că Nu știi cum te duce viață ,unde te va purta , că oricât ar părea ea de grea , tu știi destinația și vei ajunge la ea! Că la sfârșit va conta să lași loc de VA URMA!

Să fii bun cu tine și să înțelegi, așa cum spun dintotdeauna, că tu ai deja trasat drumul spre tine încă de sus din Ceruri! Să nu te judeci când se închid capitole și se deschid altele! Asta e frumusețea vieții ! Te învață lecții frumoase, uneori dureroase, care te ajută să crești. Nu înseamnă egoism să te întorci spre tine. Înseamnă că îți dai voie să infloresti și să ajuți celelalte flori din jurul tău să crească sănătos, colorat și frumos!”, a scris Feli pe Instagram.

„Va urma” e de ascultat, mai ales că Feli sună cel mai bine atunci când e LIVE!




 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate