Live

NOUTĂȚI

Fain & Simplu x Ateneu: Prima conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu

Fain & Simplu x Ateneu: Prima conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu

De ziua lui, Mihai Morar îți oferă în dar prima conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu, în care mintea și sufletul vor fi în prim plan.


După 85 de podcasturi și mii de suflete adunate în comunitatea Fain & Simplu, e timpul să ne întâlnim față în față. Și cel mai fain loc pentru această întâlnire este Ateneul Român.


Prima ediție a evenimentului Fain & Simplu x Ateneu va avea loc pe 15 octombrie 2022.


În acest podcast live ne vom bucura de prezența următorilor invitați: Paul Olteanu, Dr. Raluca Anton, Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Prof. Dr. Constantin Dulcan. Aceștia, alături de Mihai Morar și de comunitatea Fain & Simplu, vor crea un „Ateneu al minții și sufletului”.

„Pe bilete.fainsisimplu.ro îți poți rezerva acum locul la acest eveniment “ATENEU AL MINȚII ȘI SUFLETULUI”, unde te poți întâlni cu 4 dintre vocile cele mai puternice pe care le-ai ascultat până acum la Podcast. Profitul din vânzarea biletelor va fi donat către cauza @hopeandhomesromania.”, a anunțat Mihai Morar pe pagina lui de Instagram.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.fainsisimplu.ro/


Seara se va încheia cu un concert live de muzică clasică a celui mai vestit ansamblu cameral român din ultimii 15 ani – Violoncellissimo.

Pe 15 octombrie 2022, la Ateneul Român, te aștepăm la conferința despre minte, trup și suflet!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate