Live

NOUTĂȚI

Elena Gheorghe a făcut un super show la Madrid

Elena Gheorghe a făcut un super show la Madrid
La scurt timp dupa ce a lansat „Un gram de suflet”, Elena a plecat spre Madrid pentru un live show in cadrul evenimentului de lansare Cat Music Spain. Concertul SOLD-OUT a avut loc în Teatrul Barcelo, iar gazda a fost Tony Aguilar, o prezenta iconica a Spaniei.

„Sunt super incantata ca ma aflu aici. Zilele trecute am filmat un videoclip in Madrid si m-am bucurat de cateva locuri superbe”, declara Elena.

Pe scena au urcat, de asemenea, artistii Cat Music si Cat Music Spain care au cucerit publicul si posturile radio din America Latina. Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca, Jose AM si DJ Sava sunt doar cativa dintre acestia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii a mixat in cadrul evenimentului de lansare a label-ului.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate