Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran lansează un documentar despre cariera sa

Ed Sheeran lansează un documentar despre cariera sa

Ed Sheeran ne-a cucerit hit cu hit, iar acum lansează un documentar despre cariera sa.


Artistul a declarat într-un interviu că o echipă de filmare l-a urmărit pe tot parcursul turneului său mondial, „Mathematics”, pentru a documenta parcursul carierei sale.

„În prezent, împreună cu echipa mea, filmăm un documentar despre Ed Sheeran artistul și Ed Sheeran omul. Viața mea de artist începe când sunt în New York. Când ajung acasă, sunt Ed Sheeran prietenul, tatăl, soțul și fiul. Nu poți să amesteci viața personală cu cea profesională. De aceea locuiesc în Suffolk, nu în L.A.”, a spus Ed Sheeran pentru publicația The Sun.

Ed Sheeran a jucat în „Game of Thrones”, în 2017. De asemenea, şi-a jucat şi propriul rol în filmul despre The Beatles,  „Yesterday”, în 2019.

De la a cânta pe stradă, la a juca în propriul documentar. This is Ed Sheeran! 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate