Live

NOUTĂȚI

„Două inimi”. Piesa lui Feli, direct în Torpedoul lui Morar

„Două inimi”. Piesa lui Feli, direct în Torpedoul lui Morar
„Prin tine se explică Dumnezeu!". Cum să nu te impresioneze un astfel de vers? De departe, poate fi considerat cea mai puternică declarație de iubire spusă de o mamă pruncului ei și este cu atât mai puternică datorită faptului că este modul ales de Feli să anunțe că este însărcinată.
Artista lansează așadar piesa „Două inimi” și, în același timp, face marele anunț. Ea alege această formă discretă și sinceră de a împărtăși fericirea infinită pe care o trăiește și își declară iubirea necondiționată copilului pe care îl așteaptă “dintotdeauna”.
Mesajul puternic, versurile pline de substanță, linia melodică absolut minunată nu puteau decât să trimită „Două inimi” direct în Torpedoul lui Morar.
 
Hai să o mai ascultăm o dată!
 


Toate piesele din Torpedoul lui Morar le găsești aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate