Live

NOUTĂȚI

Dan Bălan lansează single-ul „Printre culori”, prima melodie cu versuri în limba română din ultimii 14 ani

Dan Bălan lansează single-ul „Printre culori”, prima melodie cu versuri în limba română din ultimii 14 ani

Dan Bălan a revenit cu o piesă în limba română. Este vorba despre single-ul „Printre culori”, pe care artistul l-a lansat însoțit de un videoclip oficial, cum altfel decât printre culori. În acelaȘi timp, mesajul principal al videoclipului este „Give Peace A Chance”.
 

Așa cum ne-a obișnuit până în prezent, single-ul „Printre culori” este compus integral de către Dan Bălan.
 
Videoclipul, plin de culoare și candoare, este regizat de către Dan Balan, iar povestea emoționantă reliefează libertatea, în toate modurile și în toate perioadele. Proiectul îl gasește pe Dan, alături de un personaj feminin, într-o lume colorată, încărcată de iubire, fericire și liniște.
 



Anterioara piesă cu versuri în limba romană a fost „Despre tine cânt (part 2), pe care artistul a prezentat-o publicului în 2008, fiind al treilea single de pe albumul „The Power of Shower”. Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York.
 
Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este cântăreț, compozitor și producător - sfânta treime a muzicii. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru „Live Your Life” de la Rihanna și T.I.

În calitate de fondator al trio-ului eurodance O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional „Dragostea din Tei”, cunoscut și sub numele de „Numa Numa Song”. Piesa a devenit instant o senzație la nivel mondial, ajungând în topurile din peste 30 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare. Paisprezece ani mai târziu, Dan lansează un remake optimist al piesei originale sub numele de „Numa Numa 2”, cu Marley Waters. Muzicianul este cunoscut și pentru hiturile sale „Chica Bomb”, „Justify Sex” și „Freedom”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate