Live

NOUTĂȚI

„Csf n-ai csf”, Ana Baniciu se reapucă de film

„Csf n-ai csf”, Ana Baniciu se reapucă de film
A rupt cu „Csf n-ai csf”, a făcut istorie cu „Pariu cu viața”, iar acum se pregătește să dea o nouă lovitură. Ana Baniciu lasă concediu și se mută puțin pe platoul de filmare. Începând cu luna august, cântăreața va filma pentru un lungmetraj alături de Iura Luncașu, în postura de regizor.

"Vara asta este una foarte plină și mă bucură tare mult lucrul ăsta! Toata luna august voi filma pentru un lungmetraj. Mi-am dorit să revin la actorie și mă bucur că am parte de o nouă provocare. Acesta este primul film în care joc, practic debutul meu pe marile ecrane. Este vorba de o comedie, sub regia lui Iura Luncașu, cel cu care am lucrat și pentru serialul "Pariu cu viața", dar și cel care m-a ajutat să învăț actorie cu adevărat. Speram să reușim să aducem cât mai multă lume în cinematografe la vizionarea unui nou film românesc", a declarat Ana Baniciu.

Până să ne lămurim cum stau lucrurile cu filmul, să ne amintim cum a stat treaba cu „Csf n-ai csf”, LIVE, în Morning ZU.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate