Live

NOUTĂȚI

Coverul Mandinga la piesa „Hello” a lui Adele, record de vizualizări pe Youtube. VEZI aici clipul!

Coverul Mandinga la piesa „Hello” a lui Adele, record de vizualizări pe Youtube. VEZI aici clipul!
Cover-ul salsa făcut de Mandinga la piesa „Hello” a lui Adele a devenit VIRAL în toată lumea. Piesa a fost primită cu foarte mult entuziasm, iar acum se laudă cu un record de vizualizări pe Youtube.



Clipul a depășit 3 milioane de views, un număr impresionant pentru orice artist din România. Interpretarea Barbarei, alături de talentații muzicieni din Mandinga, ne-a făcut mândri că suntem români, după ce publicații prestigioase precum „El Mundo”, „Vanguardia” şi multe altele, din Spania, Chile, Venezuela, Republica Dominicană, Mexic sau Columbia, au pus pe prima pagină piesa şi au avut doar cuvinte de laudă, iar pe rețelele de socializare coverul a devenit pur și simplu VIRAL.

Remake-ul la piesa „Hello” de la Adele e prima voce înregistrată de noua solistă a trupei, Barbara, în studioul Mandinga.

Sursa: zutv.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate