Live

NOUTĂȚI

Controversatul serial „The Idol” a fost anulat, după 5 episoade

Controversatul serial „The Idol” a fost anulat, după 5 episoade

Serialul HBO, „The Idol”, cu Lili-Rose Depp și The Weeknd în rolurile principale, a fost anulat după un sezon.


„The Idol” este un film care a iscat o serie de controverse chiar din timpul producției, după ce regizoarea Amy Seimetz a fost înlocuită cu Sam Levinson, lucru care a dus la rescrierea scenariului și la înlocuirea unor scene din film. Ce aduce nou Levinson în film este satira la adresa industriei muzicale. Pe lângă scandalurile care au dus la întârzierea lansării filmului, controversele au fost legate și de scenele cu nuditatea și sexualitate explicită.

În general, acest serial nu a fost bine primit. Recenzia Variety a spus că serialul este „ca o fantezie masculină sordidă”.

După multe zvonuri, HBO anunță oficial că „The Idol” nu mai continuă cu un al doilea sezon.

„The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale ale HBO şi suntem mulţumiţi de răspunsul puternic al publicului. După mult timp de gândire, HBO, precum şi creatorii şi producătorii, au decis să nu meargă mai departe cu un al doilea sezon. Suntem recunoscători creatorilor, distribuţiei şi echipei pentru munca lor incredibilă”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO.

Urmărește trailer-ul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate