Live

NOUTĂȚI

Connect-R a lansat „Acasă”: „O piesă pe care nu știu dacă o voi putea cânta live”

Connect-R a lansat „Acasă”: „O piesă pe care nu știu dacă o voi putea cânta live”

La final de octombrie, Connect-R lansează piesa „Acasă”, pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor.


Piesa „Acasă” are un mesaj sensibil, în care Connect-R împărtășește experiența lui de viață, în care se regăsesc toate persoanele care au trecut printr-un divorț sau care au fost afectate de această separare a părinților.

„E o piesă pe care nu știu dacă o voi putea cânta live... Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta, o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil. El vede diferit lucrurile. Acasă nu e o clădire, acasă înseamnă pace și o  conștiință împacată. Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea. De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre. Nu fi un ego și față de copilul tău!”, acesta e mesajul lui Connect-R, postat pe pagina lui de Facebook.

Cu toții merităm un loc pe care să-l numim „Acasă”. Așa că indiferent de alegerile pe care le faci, nu uita să rămâi „acasă” pentru cei care au nevoie de tine.

Videoclipul piesei e unul neașteptat. Îl poți urmări aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate