Live

NOUTĂȚI

Colaborare în premieră! Lidia Buble și artista dominicană Mabel Yeah lansează piesa „Por Amor"

Colaborare în premieră! Lidia Buble și artista dominicană Mabel Yeah lansează piesa „Por Amor"

Cu o comunitate de peste 2 milioane de fani care o urmăresc pe platformele de socializare, Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale, care au generat peste 900 de milioane de vizualizări doar pe YouTube.

 
Artista începe noul sezon cu a treia piesă internațională, după debutul single-ului „Margarita” și hitul „La Luna”, care a făcut peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube și 3 milioane de stream-uri pe Spotify.
 
Cel mai recent single al ei, „Por Amor”, este despre dragoste, cu versuri în limbile engleză și spaniolă, cu un sound proaspăt, exotic. Mai mult, „Por Amor” este o colaborare cu artista dominicană Mabel Yeah și este scrisă de Felix Popescu împreună cu Harvis Cuni Padron (Trump Beats), Mabel Yeah și Alin Onoiu (SMAX).
 
„Chiar dacă plec în aventura vieții mele, asta nu înseamnă că uit de voi, oamenii mei dragi de acasă. Așa că, vreau să vă las, până mă întorc, ceva frumos ca amintire, și pentru a nu-mi simți lipsa, prea mult, piesa «Por Amor». Mi-am dorit ca efervescența și nebunia noului single să fie alături de artista internațională Mabel Yeah, alături de care, cred că, suntem un mix de latinas verdaderas, iar piesa nu face decât să întărească această conexiune a noastră, muzicală”, a declarat Lidia Buble imediat după filmarea clipului.
 
„Sunt foarte încântată de această nouă colaborare cu Lidia Buble și Cat Music. Iubesc esența și stilul ei, iar unul dintre lucrurile mele preferate la această colaborare stă în faptul că amândouă avem stiluri diferite, iar din partea mea vine urbanul. Sunt foarte încântată să fac parte din această colaborare între România și Venezuela. Știu că ascultătorilor le va plăcea foarte mult această piesă în care ambele culturi se unesc!”, povestește Mabel Yeah despre single-ul „Por Amor”.

Lidia Buble feat. Mabel Yeah - Por Amor 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate