Live

NOUTĂȚI

Cleopatra Stratan este „Fata lu’ tata” în cel mai nou single al său

Cleopatra Stratan este „Fata lu’ tata” în cel mai nou single al său
 


Cleopatra Stratan, artista ce a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță” , este vara aceasta „Fata lu’ tata”.

Cu muzica și versurile compuse de către Smiley alături de Lucian Nagy, Florin Boka și Edward Sanda, „Fata lu’ tata” este despre legătura dintre un părinte și copilul său, dar și despre încrederea de a porni și de a construi propriul drum și propria poveste.

„Fata lu’ tata” este una dintre piesele mele preferate și e foarte diferită față de ce am lansat până acum, având și o energie specială. E despre auto-cunoaștere, auto-descoperire și căutarea identității artistice. E despre maturizare, independență, siguranță și încredere! Îmi place că piesa reprezintă faptul că sunt «fata lu’ tata» și sper ca toate «fetele lu’ tata» să se regăsească în această bombă de energie muzicală! Îi mulțumesc în special lui Smiley, creatorul acestei piese frumoase!", povestește Cleopatra despre cel mai nou single al său.

Ascultă piesa și spune-ne părerea ta!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate