Live

NOUTĂȚI

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 a fost amânată

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 a fost amânată
Acum două luni aflam nominalizările pentru cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy și ne bucuram pentru artiștii noștri preferați care urmau să primească trofeele, în ianuarie 2022. Din păcate, decernarea premiilor a fost amânată. 
 
Motivul pentru care ceremonia a fost amânată pe o perioadă nedefinită e legată de situația pandemiei. 
 
„Având în vedere incertitudinile legate de varianta Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie implică pur și simplu riscuri.”, au anunțat CBS și Recording Academy. 
 
Spectacolul trebuia să aibă loc la Crypto.com Arena din Los Angeles, pe 31 ianuarie . Este a doua oară când ceremonia Premiilor Grammy se amână din cauza pandemiei de COVID-19. 
 
Nominalizările au fost anunțate în noiembrie. Cel care conduce lista este Jon Batiste, pianistul de jazz și liderul trupei din emisiunea “The Late Show with Stephen Colbert”, care a primit 11 nominalizări. Acesta e urmat de Justin Bieber, Doja Cat și H.E.R, care au 8 nominalizări, și Billie Eilish, desemnată pentru 7 trofee.
 
Încă nu a fost anunțată data la care va avea loc evenimentul. Organizatorii spun că cel mai important lucru este sănătatea celor din comunitatea muzicală și fac tot posibilul ca spectacolul să aibă loc în condiții de siguranță. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate