Live

NOUTĂȚI

Cele mai tari piese de ascultat cu jumătatea ta când stați acasă

Cele mai tari piese de ascultat cu jumătatea ta când stați acasă
Pe lângă toate responsabilitățile pe care le aveți în cuplu, este important să nu uitați să vă oferiți timp și pentru voi, doar voi doi. Sigur, asta este ușor atunci când ieșiți în oraș sau plecați într-o drumeție. Întrebarea este: cum faci asta atunci când stați acasă? Nu contează din ce motiv sunteți acasă, ca să nu vă plictisiți, noi venim către voi cu 10 propuneri de melodii pe care să le ascultați în timp ce petreceți acest timp prețios împreună.

Ce vei vedea mai jos sunt doar câteva sugestii din partea noastră. Evident, poți completa playlist-ul cu toate acele melodii speciale care și-au făcut loc în viața voastră în anumite momente cheie. Dă play și ia-ți jumătatea la un dans în sufragerie! :)


01. Connect-R - Noi ne potrivim02. Ed Sheeran - Perfect03. Smiley - Îndrăgostit (deși n-am vrut)04. John Legend - Save Room05. The Motans - Înainte să ne fi născut06. Bruno Mars - Versace On The Floor07. Carla's Dreams - Seară de seară08. Holograf - Cât de departe09. Coldplay - Adventure Of A Lifetime10. Feli - Acasă


Ah, și să nu uităm! Puteți oricând să porniți Radio ZU și să faceți un mic party. Și ce dacă n-ai mai făcut până acum petrecere doar cu doi oameni? Nu te oprește nimic!Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate