Live

NOUTĂȚI

Cele mai așteptate filme și seriale Netflix din 2023

Cele mai așteptate filme și seriale Netflix din 2023

Ce e nou în ianuarie pe Netflix? Asta vrem să auzim după vacanța în care am avut tot timpul să spunem „Mai pot un episod”. Apropo, cum ți s-a părut noul sezon din „Emily in Paris”? Stai să vezi ce începe din ianuarie!

 
Avem toții fanii Vikings aici? Atunci putem să dăm anunțul că au mai rămas câteva zile până la noul sezon „Vikings: Valhalla”. 

VIKINGS: VALHALLA, sezonul 2. Din 12 ianuarie


Tot în luna ianuarie se întorc „Ginny & Georgia”. Serialul a cucerit publicul cu intrigile puternice și situațiile comice din relația mamă și fiică pe care o au Ginny și Georgia. În primul sezon, cele două au trecut prin multe peripeții. Sperăm că în noul sezon au prins experiență și fac față mai ușor problemelor. 

GINNY & GEORGIA, sezonul 2. Din 5 ianuarie



La început de 2023, Pamela Anderson își spune povestea într-un documentar Netflix. Documentarul „Pamela, A Love Story” dezvăluie povești neîmpărtășite până acum, din viața ei personală și profesională. 

PAMELA, A LOVE STORY. Din 31 ianuarie


„The Lying Life of Adults” („Viaţa mincinoasă a adulţilor”) e noua surpriză Netflix din noul an, o adaptare după romanul scriitoarei Elena Ferrante. Serialul în limba italiană, regizat de Edoardo de Angelis, le are în distribuţie pe Giordana Marengo, în rolul Giovannei, o tânără care se confruntă cu dificultăţile perioadei de tranziţie către adolescenţă, şi pe Valeria Golino, care o interpretează pe mătuşa fetei. Acţiunea se petrece în atmosfera din anii 1990 a oraşului Napoli.  

THE LYING LIFE OF ADULTS. Din 4 ianuarie


Un alt film care merită așteptarea noastră e „You People”, o producție care urmărește povestea a doi tineri căsătoriți, care explorează iubirea modernă, conflicte culturale, așteptări sociale și diferențe între generații. 

YOU PEOPLE. Din 27 ianuarie

Cheers to 2023!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate