Live

NOUTĂȚI

Ce piese noi asculți la ZU?

Ce piese noi asculți la ZU?
Ziua de astăzi îți aduce noutăți în playlist la ZU. Lukas Graham, Bad Bunny feat. Drake, Little Mix feat. Nicki Minaj și CNCO, Meghan Trainor și Sean Paul se aud la radioul numărul 1.
 
Ți le prezentăm aici, în cele ce urmează, și nu uita. Stai cu urechile pe radio și cu ochii pe visual radio!


Lukas Graham – „Love Someone”

Sub hashtag-ul #lovesomeone, Lukas Graham lansa la început de septembrie piesa cu același nume. Are până astăzi peste 63 de milioane de vizualizări.Bad Bunny feat. Drake – „Mia”

Fanii se așteaptă ca „Mia” să fie nominalizată la Premiile Grammy 2019, așa hai să nu piedem startul. Play! Oho... peste 300 de milioane de vizualizări...Little Mix feat. Nicki Minaj – „Woman Like Me”

Bun. Bun. Little Mix și Nicki Minaj cu „Woman Like Me”. Îți place?CNCO, Meghan Trainor, Sean Paul – „Hey DJ”

CNCO a câștigat premiul pentru cel mai bun artist latin în 2018 la People Choice Awards. De ce? Pentru că scoate piese ca asta:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate