Live

NOUTĂȚI

Calvin Harris lansează un teaser pentru noul album, „Funk Wav Bounces Vol. 2”. Cine sunt artiștii cu care colaborează

Calvin Harris lansează un teaser pentru noul album, „Funk Wav Bounces Vol. 2”. Cine sunt artiștii cu care colaborează

Să ne fie vara plină de albume noi și de soare fără ploi!


Când spui muzică dance, spui Calvin Harris! Producător, DJ și songwriter, Calvin Harris a cucerit topurile muzicale cu piesele lui. Așa că de abia așteptăm să ascultăm noul album „Funk Wav Bounces Vol. 2”. 
 
Când se lansează albumul?
 
Calvin Harris a anunțat recent pe social media data lansării noului său album și care sunt artiștii cu care colaborează. „Funk Wav Bounces Vol. 2” e o continuare a ultimului său album din 2017, „Funk Wav Bounces Vol. 1”. Acesta se lansează vara asta, pe 5 august.
 
Cine sunt colaboratorii de pe album?
 
În teaser-ul pe care l-a postat pe social media, Calvin Harris anunță numeroși colaboratori pentru noul abum „Funk Wav Bounces Vol. 2”, cum ar fi: Snoop Dogg, Justin Timberlake, Halsey, Pusha T, Charlie Puth, Tinashe, Chlöe, Normani, Offset, Busta Rhymes, Latto. Aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care fac parte din „Funk Wav Bounces Vol. 2”.



În urmă cu o lună, Calvin Harris a lansat „Potion”, piesa principală a albumului, în colaborare cu Dua Lipa și Young Thug.



Iar într-o lună, albumul „Funk Wav Bounces Vol. 2” se va lansa pe toate platformele digitale. Stai cu ochii pe radiozu.ro/stiri/noutati!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate