Live

NOUTĂȚI

Backstreet Boys: toate videoclipurile din 1995 până în prezent

Backstreet Boys: toate videoclipurile din 1995 până în prezent
AJ McLean, Howie D., Nick Carter, Kevin Richardson și Brian Littrell formează Backstreet Boys, boy band-ul care a dominat toate topurile în anii '90 și la începutul anilor 2000. Poți să spui despre ei că sunt cea mai tare trupă de acest gen. Imaginea lor a fost o sursă de inspirație pentru trupe precum One Direction și orice alt boy band din România. Cântecele pe care le-au lansat băieții încă fac parte din playlist-urile nostalgicilor, dar reușesc să își mai facă loc și printre hiturile pop lansate în ultima vreme. 

Au frânt milioane de inimii cu piese ca „I Want It That Way”, „Everybody” sau „As Long As You Love Me” și au continuat să lanseze single-uri noi an de an. Billboard îți prezintă aici toate videoclipurile semnate de Backstreet Boys din 1995 până în 2018. Dă play și spune-ne care dintre ele îți plac cel mai mult!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate