Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Smiley și Cabron cântă „Cine-i salvează pe eroi?”| live de acasă

ASCULTĂ: Smiley și Cabron cântă „Cine-i salvează pe eroi?”| live de acasă
„Cine ii salvează pe eroi?” este, cu siguranță, piesa momentului. Daca ai ascultat-o deja la ZU și ai urmărit videoclipul oficial, atunci s-ar putea sa te intereseze și versiunea live! Smiley, Cabron și toată echipa de instrumentiști și-au dat întâlnire în online, iar rezultatul poate fi urmărit mai jos. 

Piesa este dedicată celor din linia întâi, a „eroilor” care își pun viața în pericol pentru siguranța noastră. Cântecul a fost scris în urmă cu câteva luni, înainte de începutul pandemiei de Coronavirus. Mesajul melodiei se potrivește perfect cu aceste vremuri de criză. Smiley a povestit pe larg despre cum a fost compusă melodia AICI.

Te invităm să iei un loc pe canapea și asculți de la tine de acasă ce au făcut Smiley, Cabron și Cea Mai Tare Trupă Din Sud-Estul Europei de la ei de acasă. Play!
 

 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „ON” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate