Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: ADDA - Am grijă de noi #9cu0

ASCULTĂ: ADDA - Am grijă de noi #9cu0
ADDA ne surprinde cu o nouă piesă la scurt timp după ce a lansat „Te aud” alături de DOC. „Am grijă de noi” este o melodie creată special pentru campania #9cu0 (9 luni cu 0 alcool), care atrage atenția viitoarelor mămici asupra prevenirii consumului de alcool în timpul sarcinii.
 
Cum ADDA a devenit mămică de curând, ea știe exact cât de important este ca acest mesaj să ajungă la cât mai multe femei.

„Mă bucur că fac parte din acest proiect minunat, mai ales că am devenit mămică şi ştiu ce înseamnă grija şi dragostea pentru copilul meu. Când am rămas însărcinată mi-am dat seama că sunt 100% responsabilă de viața care creşte în mine... Pentru că vreau să fie bine din toate punctele de vedere. Şi vreau să îi fiu exemplu", a declarat artista.

Ascultă piesa și lasă-ne în secțiunea de comentarii impresiile tale!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate