Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 4 piese noi din playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: 4 piese noi din playlist-ul Radio ZU

Vara se termină cât ai zice „Hit”. Dar starea naturală ZU rămâne mereu la noi în playlist. Ai auzit care sunt cele mai noi piese? Le găsești aici!


Mira și Vescan au cântat noua lor piesă – „Alo, alo”, în avanpremieră la Morning ZU, luna trecută. Iar de azi, „Alo, alo” e new entry în playlist-ul ZU. E o piesă de iubire, dar fără suferință și dor, ci cu povești amuzante la receptor.

O altă piesă nouă e „Nu mai consum”, o colaborare inedită dintre Nicole Cherry și Tata Vlad, pe care, de asemenea, ai asculta-o live la ZU. Videoclipul piesei a fost filmat în Quba (Azerbaidjan) și a strâns peste 8 milioane de vizualizări, în doar 2 luni.

A treia piesă nouă din playlist e no. 1 în Top Shazam România și îți rămâne în minte cu un simplu „Nanana”. E vorba de hitul lui Peggy Gou – „(It goes like) Nanana”, care a cucerit topurile muzicale în această vară.

O altă colaborare neașteptată din această vară e cea dintre artistul de origine greacă Steve Ant și Liviu Teodrescu. Piesa se numește „Mi Loca” și se aude, de acum, pe ZU!

Ascultă aici cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU!

Mira & Vescan - Alo, alo 




Nicole Cherry & Tata Vlad - Nu mai consum




Peggy Gou - (It Goes Like) Nanana




Steve Ant & Liviu Teodorescu – Mi Loca
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate