Live

NOUTĂȚI

ANDRA te invită la concertul „TRADIȚIONAL”

ANDRA te invită la concertul „TRADIȚIONAL”
Cu ocazia Centenarului, Andra ți-a pregătit un spectacol-eveniment. „Tradițional” este un omagiu adus muzicii pur românești. Pe 30 septembrie 2018, la Sala Palatului (București), artista va urca pe scena pentru a interpreta piese și refrene din folclorul național, culese din toate regiunile istorie ale țării.
 
„Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de nostalgie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum. Abia aștept să mi se facă pielea de găină când miile de oameni din Sala Palatului cântă alături de mine piesele sufletului românesc.” , a declarat Andra.
 

Un colaj de refrene din popor pe care Andra l-a pus în scenă la Forza ZU, ediția de anul acesta
 
Pentru artistă, muzica populară este prima dragoste. Este primul gen muzical pe care l-a învățat și l-a interpretat. Alături de ea pe scenă vor fi alte personalități care au aceeași apreciere față de folclor. Printre aceștia se numără Frații Advahov și celebra lor orchestră și o mulțime de invitați surpriză. 
 
 

Un moment de muzică populară pe care Andra ni l-a oferit la cea mai recentă vizită în studioul Radio ZU 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate