Live

NOUTĂȚI

Andra, despre războiul din Ucraina: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie”

Andra, despre războiul din Ucraina: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie”
Andra vorbește deschis despre cum o afectează războiul din Ucraina. Într-un interviu, artista a spus că empatizează cu suferința oamenilor din Ucraina, mai ales din ipostaza de părinte. Andra a mărturisit că preferă încă doi ani de pandemie în locul acestui război. 
 
Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, ne transmite Andra. 
 
Artista ne arată că e sănătos ca în această perioadă să ne înconjurăm de lucruri pozitive, să fim empatici și să ne găsim liniștea. 
 


Vezi și:
● Cum un băiat de 5 ani a devenit simbolul refugiaților din Ucraina

● Leonardo DiCaprio a făcut cea mai mare donație de până acum pentru armata ucraineană

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate