Live

NOUTĂȚI

ANALOGUE Festival, un weekend în natură cu muzică & artă la Mioveni

ANALOGUE Festival, un weekend în natură cu muzică & artă la Mioveni
Mioveni, 9 iunie 2022

Pentru pasionații de concerte, tehnologie și artă, vara continuă la ANALOGUE Festival 2022.

Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului Mioveni, vă invită la prima ediție a festivalului de muzică, arte și tehnologie, ANALOGUE, ce va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni.

Omul modern, preocupat de carieră și de recunoașterea socială, în constantă relație cu mediul digital, are nevoie de mici momente de escapadă în realitatea imediată, de reluarea legăturii cu sinele, dar și cu cei din jur. Are nevoie de o readaptare la tot ceea ce se întâmplă în afara casei și la reconectarea cu mediul înconjurător.

ANALOGUE Festival are ca scop ,,instigarea’’ la escapism, la evadarea din lumea digitală și alăturarea componentelor de natură și spațiu existente în afara orașului pentru o conexiune cât mai reală cu oamenii care au preocupări sociale, valori și acțiuni comune. Intenția ANALOGUE este aceea de a oferi regiunii de sud-centru a țării un festival cu o experiență diferită.

,,Ne-am propus, începând cu anul trecut, să ne lărgim aria de activitate și adresabilitate întocmai pentru a putea cuprinde și întreaga zonă de sud și centru a țării. Analogue Festival face parte din acest demers și suntem bucuroși că am primit sprijinul Primăriei din Mioveni, dar și al sponsorilor care au avut încredere în acest proiect. Festivalul debutează cu emoție, dar și cu ambiție, în rândul festivalurilor și sperăm să fie pe placul locuitorilor din zona de sud-est a țării și nu numai. Promitem că acesta este doar începutul unei frumoase prietenii...’’,a declarat Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Printre cei care vor urca pe Main Stage se numără headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza Kolectiv,Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental și Subcarpați. Pe lângă aceștia, printre artiștii confirmați se mai numără: Deliric x Silent Strike, Golan, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, Nane, The Motans șiZdob si Zdub.   

Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe website-ul ANALOGUE Festival și va fi împărțit pe parcursul celor trei zile de festival.
Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

,,Îi așteptăm pe toți cei care iubesc muzica, arta și care își doresc să evadeze într-un spațiu inedit, aici, pe platoul Făget din Mioveni’’, a adăugat managerul Centrului Cultural din Mioveni.

La prima ediție sunt așteptați peste 7.000 de oameni din toate colțurile țării. Biletele Early Bird s-au pus în vânzare sub formă de abonament standard sau abonament VIP pe iaBilet.ro, Entertix și Eventim. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care își va fi achiziționat un bilet / abonament sau care este beneficiar al unei invitații.

ANALOGUE Festival va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe Platoul Făget (Mioveni). Mai multe detalii puteți găsi pe www.analogue.ro

Despre ANALOGUE Festival

ANALOGUE este un festival care îmbină natura cu muzica, artele și tehnologia și care aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane. Prima ediție se va desfășura în perioada 2-4 septembrie, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni.Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate