Live

NOUTĂȚI

American Music Awards 2022: Taylor Swift a fost desemnată artista anului

American Music Awards 2022: Taylor Swift a fost desemnată artista anului

Cântăreața americană Taylor Swift s-a bucurat aseară de premiul pentru „Artistul Anului”, la gala American Music Awards 2022.


Gala a avut loc la Los Angeles, unde au fost desemnați câștigătorii, pe baza voturilor primite de la fani.

Artista care ne-a cucerit cu hitul „Anti-Hero”, Taylor Swift, a fost desemnată artista anului.

Taylor Swift le-a mulțumit fanilor care au sprijinit-o și i-au apreciat munca depusă pentru toate cele 4 albume și 2 reînregistrări de albume, din ultimii trei ani.

„Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că fac asta în continuare și vouă vă pasă. Nu pot să vă spun cât de mult înseamnă pentru mine albumele mele reînregistrate, dar nu mă așteptam să însemne atât de mult și pentru voi.” a declarat Taylor Swift pe scena galei din Los Angeles.

La categoria „Artistul Anului”, superstarul pop a concurat cu nume precum Beyonce, Adele, The Weekend, Harry Styles, Drake și Bad Bunny.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate