Live

NOUTĂȚI

Alina Eremia a lansat albumul „Déjà Vu”. Ascultă-l aici!

Alina Eremia a lansat albumul „Déjà Vu”. Ascultă-l aici!
Noul album semnat Alina Eremia este în sfârșit aici! Acesta se numește „Déjà Vu” și marchează trecerea într-o nouă etapă din cariera artistei. Materialul conține 11 piese, o parte dintre acestea fiind deja cunoscute: „BRB” (feat. NANE),  „Dependența mea ” și „Noi”.  Pentru acest album, Alina a colaborat cu o serie de compozitori și producători din industria muzicii românești, printre care Florian Rus, Shift, NANE, Alex Cotoi, Sebastian Barac și nu numai.

„Este unul din cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Albumul e structurat în două părți, pentru că mi-am dorit să delimitez cele două abordări muzicale. Le mulțumesc tare mult tuturor oamenilor implicați, autorilor și producătorilor super talentați cu care am scris piesele. Simt că am evoluat odată cu albumul acesta, iar muzica vorbește cel mai bine pentru mine. Sper ca oamenii să se bucure de rezultatul lunilor petrecute în studio”, declară Alina Eremia.

Dacă pornești playlist-ul de mai jos, vei descoperi „o colecție de stări”, un sound nou cu influențe pop, trap și R&B. Dă-i play și convinge-te!




Tracklist:
 
1. Printre cuvinte
2. Aripi de vis
3. Gândurile mele
4. Noi
5. Dependența mea
6. Mesaj
7. Déjà Vu (feat.NANE)
8. BRB (feat. NANE)
9. Bipolară
10. Arde
11. Benzina
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate