Live

NOUTĂȚI

Adele lansează videoclipul piesei „Oh My God”. Ce semnificații are

Adele lansează videoclipul piesei „Oh My God”. Ce semnificații are
Știi acel sentiment când ți-ai comandat ceva foarte tare și de abia aștepți să ajungă? Așa ne simțim noi când Adele anunță că lansează un clip nou! După succesul piesei „Easy On Me”, artista continuă să ne surprindă! 
 
Noul videoclip al lui Adele pentru piesa „Oh My God” e pe drum, iar artista a dezvăluit un teaser, alături de data lansării: 12 ianuarie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)



„Oh My God” e a cincea piesă de pe noul ei album „30”, despre care artista a transmis că e necesar să îl ascultăm în ordine, deoarce nu este un simplu playlist, ci o poveste din viața ei. Varianta audio a piesei a fost lansată pe YouTube acum o lună, așa că am avut timp să memorăm versurile și să vedem ce semnificații au.
 
În piesa „Oh My God”, Adele cântă despre faptul că își dorește să fie fericită și să se distreze în următorul ei capitol de viață, chiar dacă e în perioada în care se vindecă după divorțul de Simon Konecki: „I know that it's wrong / But I want to have fun”. Versurile spun că artista își dorește o nouă relație și se simte eliberată și stăpână pe ea: I don't have to explain myself to you / I am a grown woman and I do what I want to do”. 
 
De asemenea, fanii au remarcat în teaser un scaun care arde și aceștia l-au asociat cu scaunul care apare în piesa „Rolling in the deep”. Ei spun că e un simbol al faptului că Adele merge mai departe, e mai puternică și gata pentru un nou început. 
 
Noul ei album, „30”, este despre căsătorie, divorț, acceptare și curajul de a merge mai departe. Fiecare piesă e valoroasă pentru cei care empatizează cu povestea lui Adele, dar și pentru industria muzicală. Albumul „30” a devenit, în doar  3 zile, cel mai bine vândut album în anul 2021.
 
Aici poți vedea clipului piesei „Oh My God”: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate