Live

NOUTĂȚI

„Acum” este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru această vară

„Acum” este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru această vară

„Acum” este single-ul pe care Andreea Bălan îl aduce în playlisturi în această vară.


Cu muzica și versurile compuse de către Liviu Teodorescu, alături de Shift, Loredana Cavasdan și Gabriel-Iulian Dragomir, „Acum” este o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei.

„Acum e-acum acum e-acum/ Asta-i momentul cel mai bun/ Știam că știi că într-o zi/ Noi o să ne iubim oricum” sunt versurile prin care frumoasa artistă se transpune in pielea femeii îndrăgostite care se lasă pradă în „mrejele” iubirii.
 
„Mă bucur mult că lansez acum această piesă, în prag de vară când pasiunea și flirtul sunt ingredientele perfecte pentru o seară romantică. «Acum» este și numele single-ului, încărcat cu multă energie feminină, care dezvăluie o poveste de iubire pătimașă. Sper să vă regăsiți în această piesă și să o ascultați cu plăcere", spune Andreea Bălan.



 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate