Live

NOUTĂȚI

Acest superhit al anilor ´90 împlinește 25 de ani în 2020

Acest superhit al anilor ´90 împlinește 25 de ani în 2020
Rapper-ul Coolio se poate lăuda că este autorul unuia dintre cele mai cunoscute hituri ale anilor '90. „Gangsta's Paradise” este genul acela de melodie peste care timpul a trecut ca peste un vin bun. Cât timp a trecut? Două decenii și jumătate. Pe 8 august 2020 se împlinesc 25 de ani de când dăm din cap pe refrenul care începe cu „Been spendin' most their lives...”.



Piesa interpretată de Coolio și L.V. (vocea de la refren) a devenit cunoscută după ce a apărut pe coloana sonoră a filmului „Minți periculoase” (Dangerous Minds, 1995), cu Michelle Pfeiffer în rolul principal. Astfel se explică faptul că videoclipul piesei conține scene din film și o apariție a celebrei actrițe alături de Coolio. Ca fapt divers, cântecul împrumută o mulțime de elemente și sample-uri din „Pastime Paradise”, o melodie lansată de artistul Stevie Wonder în 1976. Dă play mai jos ca să afli exact despre ce elemente este vorba!



„Gangsta's Paradise” sună la fel de bine în 2020 cum suna și în 1995. Dovadă e faptul că hitul înca se aude la radio. Pare că în anii ce urmează această situație nu se va schimba, ceea ce ne bucură.

CITEȘTE ȘI:

20 de hituri românești care împlinesc 20 de ani în 2020

20 de hituri internaționale care împlinesc 20 de ani în 2020


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate