Live

NOUTĂȚI

7 piese compuse de artiști din Republica Moldova pentru artiști români

7 piese compuse de artiști din Republica Moldova pentru artiști români
Nu multă lume știe că sunt câteva hituri românești care au fost compuse de artiști din Republica Moldova. Dacă ți s-a întâmplat să faci pasiune pentru una din piesele de mai jos, află că a fost scrisă de frații noștri de peste Prut. Asta nu înseamnă că artiștii din România nu sunt talentați, dar când vine vorba de muzică, ne asemănăm mai mult decât îți imaginezi.

1. INNA - Cum ar fi?

 „Responsabilă” pentru muzica acestei piese este Irina Rimes. Dacă Irina a compus pentru INNA, nu ne îndoim deloc de talentul ei.




2. Delia - Da, mamă

Când nu scriu cântece care să rupă topurile, băieții de la Carla''s Dreams compun piese tari pentru Delia și nu numai.




3. Ruby feat. Uzzi - Nu Caut Iubiri

Încă o dovadă că băieții de la Carla's Dreams sunt artiști adevărați. Mai știi piesa asta?




4. Alina Eremia - Poartă-mă

Textul și muzica îi aparțin Irinei Rimes. Și nu, nu am terminat încă lista super pieselor compuse de Irina.




5. Raluka - Ieri Erai 

Raluka are în palmares 2 piese, „Ieri erai” și „Zbor”, a căror muzică este compusă de Irina Rimes, în colaborare cu alți artiști. 




6. Alexandra Stan - Ecoute

Pe numele real Ion Chrinciuc, Vanotek a fost creierul din spatele acestei melodii, la care și-au adus contribuția și alți artiști. Ecoute!



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate