Live

NOUTĂȚI

7 motive pentru care Irina Rimes este artista momentului

7 motive pentru care Irina Rimes este artista momentului
E imposibil să nu fi auzit de Irina Rimes! Are 26 de ani, provine din Republica Moldova, iar de când s-a mutat în București a cucerit România cu piesele ei. La doar un an de când s-a lansat în muzică, cântecele Irinei au urcat rapid în topurile muzicale de la noi. Dar asta nu-i tot. Avem suficiente motive să credem că Irina Rimes este artista momentului.
 
1. Este prima artistă care atinge performanța de a avea simultan 3 piese în Top 30 Trending pe YouTube în România. “My Favourite Man”, “Stai lângă mine” (feat. VUNK) și “Cupidon” (feat. Guess Who) se numără printre cele mai ascultate piese românești pe YouTube. “Cupidon” este pe primul loc în trending. Bravo, Irina!




2. A compus piese pentru cei mai tari artiști din România. Andra, Alina Eremia, INNA, Antonia și Raluka au apelat la talentul Irinei. Mai știi piesa asta?




VEZI ȘI: TOP 7 piese compuse de Irina Rimes pentru alți artiști


3. A avut colaborări care au rupt YouTube-ul în două. Guess Who, VUNK, Dj Sava sau Killa Fonic vă sună cunoscut? „Stai lângă mine” este melodia realizată cu băieții de la VUNK și ocupă locul 7 în Trending pe YouTube.


 

4. În 2016, pimul ei single, „Visele”, i-a adus premiul pentru cel mai bun debut al anului.




5. Este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală. #IubiriSecrete este o poveste de dagoste imposibilă și este inspirată din viața artistei.










6. Farmecul și talentul ei au cucerit România la doar un an de zile de când s-a lansat în muzică. Da, toate punctele enumerate mai sus s-au petrecut într-un singur an!

7. Nimeni nu cântă în franceză cum o face Irina. Piesa „Visele” are o versiune în limba franceză și adevărul e că sună chiar mai bine decât originala! 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate